Nesër do të jetë ndryshe [ePub]

by Viktor Canosinaj

Ky eshte nje nga librat e mi te preferuar nga Viktor Canosinaj, eshte nje histori e kohes ku jetojme dhe percjell nje mesazh shume te rendesishem per te gjithe te rinjte, tregon se si mund te gjesh dashuri dhe mbeshtetje ne nje bote ku ndihesh vetem dhe e perhumbur, si personazhi ne fjale, e cila perjetoi shume gjera te pakendeshme por i sherbyen si mesim.
Neser do te jete ndryshe by Viktor Canosinaj
Viktor Canosinaj

11.10.2017

Download

FormatSourceLink
EPUBZippyShare
PDFRapidShare
TXTUploadCare
PDFFile-Upload
FB2FileStack
Back to Top